Wat we doen


Onze werkzaamheden zijn samen te vatten in vier categoriën: marketing, grafisch ontwerp, drukwerk & online diensten.

marketing
Heeft u ondersteuning nodig bij de promotie van uw bedrijf? Op zoek naar de passende boodschap die uw producten of diensten onder de aandacht brengt van potientiële klanten? Wij helpen u graag bij het bedenken van uw marketing strategie. Van de eerste ideeën tot de uitwerking van een totaal promotieplan, van de opmaak van uw advertenties tot de branding van een nieuw product of dienst.

grafisch ontwerp
Is uw bedrijf nodig toe aan een nieuw grafisch 'jasje'? Verdient uw logo of drukwerk een 'make-over'? GJ2Design ontwerpt uw geheel nieuwe huisstijl. Maar ook voor de opmaak van bijvoorbeeld foldermateriaal in uw bestaande huisstijl, of het ontwerp van uw bruiloftkaarten. Wij zijn u van dienst! 

drukwerk
Met ruim zes jaar ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk van drukkerijen en leveranciers opgebouwd. We gaan hierbij altijd voor kwaliteit en service, maar zorgen wel dat u hiervoor niet té veel betaald (zoals vaak het geval is). Van briefpapier tot visitekaartjes, van promotiezeilen tot bestickering. Niks is ons te gek! 

online diensten
Vraagt u zich of hoe uw bedrijf of vereniging online meer bekendheid kan verkrijgen? GJ2Design helpt u graag met het ontwerp en de realisatie van uw nieuwe website. Maar we helpen u ook graag 'professioneel' op weg op social media als facebook & twitter. 

logogj2 400

2013-2015 | Geert Janssen - GJ2Design.nl | powered by Joomla